Jäsenelle

Kuuluaksesi Tehyyn, sinun pitää liittyä ammattiosastoon!

Täytä Tehyn sivuilla sähköinen liittymiskaavake. Kaavakkeen tulostamisen jälkeen paina lähetä-painiketta, tieto jäsenhakemuksesta lähtee Tehyyn. Tulosta perintäsopimus alareunan painikkeesta ja lähetä kaavake palkkatoimistoon. Palkkatoimisto lähettää kaavakkeen jäsensihteerille. Täytettyäsi Tehyn jäsenhakemuslomakkeen Tehyn kotisivuilla ja sen saavuttua palkkahallinnosta jäsensihteerillemme, sinut hyväksytään jäseneksi ammattiosaston hallituksen kokouksessa.


Lomake on helpointa täyttää internetissä, mutta saat sen myös yksikköksi Tehyn yhdysjäseneltä, hallituksen jäseneltä tai alueesi luottamusmieheltä. Halutessasi lomake toimii samalla jäsenmaksujen perintäsopimuksena.

Jos olet jo jäsen, mutta vaihdat ammattiosastoa, sinun tulee tulostaa täältä liittymislomake, täyttää se ja lähettää ohjeen mukaan Tehyyn.

Tehyn jäsenyydestä löydät lisää tietoa Tehyn kotisivuilta http://www.tehy.fi. Kohdassa omat jäsentietosi voit myös tarkistaa ja muuttaa tietojasi jäsenrekisterissä. Muista pitää ne ajan tasalla! Kun esimerkiksi osoitteesi muuttuu, jäät tilapäisesti pois työstä (opiskelu, äitiysloma, työttömyys) tai nimikkeesi muuttuu, päivitäthän tietosi.

Palatessasi takaisin töihin pidemmän poissaolon jälkeen, tarkista jäsenmaksujen perintäsopimuksen voimassaolo palkanlaskijaltasi.

Jäsenmaksu on 1,1% kokonaisansioista ja se sisältää työttömyyskassan jäsenmaksun. Tehyn jäsenenä sinulla on työtehtävissäsi tarvitsemat vakuutukset hoidettu ja saat lainopillista apua liitosta tarvittaessa.

Muutokset yhteystiedoissa:

Tehyn jäsensivuilla kohdassa "Omat tiedot" pääset päivittämään yhteystietosi (osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero) ajantasalle.

Tilapäiset työstä poissaolot: Esim. äitiysloma, hoitovapaa, varusmiespalvelu, opiskelu, palkaton vapaa yms. ilmoitetaan Tehy-lehdessä olevalla lomakkeella tai jäsenasioiden palvelunumeroon 09 5422 7200

Eläkkeelle jäädessä: Jäsenyyttä voi jatkaa seniorijäsenenä joka on eläkeläiselle maksuton. Kaikki jäsenedut (kalenteri, lehti, vakuutukset, jäsenedut jne.) säilyvät. Muutoksesta ilmoitetaan suoraan Tehyn jäsenrekisteriin numeroon 09 5422 7200 tai sähköpostitse tehy.jasenrekisteri@tehy.fi. Lisätietoja jäsenasioista sähköpostitse ammattiosaston jäsensihteeriltä. Tätä seniorijäsenyyttä ei voi aktivoida jälkikäteen!


Edunvalvontasi kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että jäsentietosi ovat ajan tasalla!

Ammattiosasto lähettää uudelle jäsenelle tervetuliaspaketin ja Tehy lahjoittaa 30 e lahjakortin Suomalaiseen kirjakauppaan.  Tervetuloa Tehyläiseksi ;)